A+A-ProclaimerZoekenOpeningstijdenContactSitemapRSSLinksArchief websiteHome
feed

Nieuws

Gemeentegids 2012 (16-01-2012)

Dit item is verlopen op 16-07-2012.

Benaderen mogelijke adverteerders gestart
In juli 2012 verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Lopik. De advertentieacquisitie wordt verzorgd door Akse Media bv uit Den Helder. Bent u (nog) niet benaderd, maar wilt u wel adverteren? Voor vragen over de advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met de heer J.M. Rijken van Akse Media bv, tel. 06 - 13 14 23 06.

Akse Media bv is het enige bedrijf dat de gemeentegids in opdracht van de gemeente Lopik mag uitbrengen! Het uitbrengen van een dergelijke gids is vrijwel onmogelijk zonder advertentie-inkomsten. Wij bevelen de gemeentegids dan ook van harte bij u aan en hopen ook uw advertentie in de nieuwste uitgave te zien.

Actualisatie van de redactionele adressen
Binnenkort wordt ook gestart met de actualisatie van de redactionele adressen. Aan iedereen die een emailadres in de vermelding heeft, zal een automatische mailing worden verzonden waarmee u kunt reageren maar ook - met een unieke, persoonlijke inlogcode - via internet uw eigen gegevens naar wens kan aanpassen.
De overige verenigingen/stichtingen worden in de komende weken telefonisch door Akse Media benaderd of ontvangen een brief.

U kunt voor mutaties en/of aanmeldingen ook zelf op de volgende manieren reageren

 


naar boven