Jongerenloket

Home > Jongerenloket

Jongerenloket

Jongeren in de gemeente Lopik tussen de 16 en 27 jaar kunnen met vragen over school, werk en/of inkomen terecht bij het Jongerenloket van Werk en Inkomen Lekstroom (WIL).

Heb je geen diploma? Zorg er dan voor dat je wel een startkwalificatie hebt. Daarmee heb je meer kans op een baan die bij je past.
Heb je wel een diploma of een startkwalificatie, maar kun je geen betaald werk vinden? Het Jongerenloket helpt je bij het vinden van werk of een geschikte opleiding. Zo maak je meer kans op een baan die bij jou past.

Ga je niet naar school, heb je geen werk en kun je niet rondkomen, dan kan het Jongerenloket je misschien ook helpen. In een gesprek kijken we waar je nu staat en hoe jij weer een stap vooruit kunt zetten.

Meer informatie over het Jongerenloket vind je op Werk en Inkomen Lekstroom - jongerenloket.

Kom langs

Je bent welkom bij het Jongerenloket - zonder afspraak - van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Het Jongerenloket zit op de 3e verdieping van het Stadshuis van Nieuwegein, Stadhuisplein 1b in Nieuwegein. Meld je bij de balie. Belangrijk: vergeet je identiteitsbewijs niet!

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig