Leerlingenvervoer

Home > Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer is vervoer van en naar school voor kinderen die niet zelf naar school kunnen komen. Bijvoorbeeld door een handicap, ziekte, gedragsproblemen of omdat de school te ver weg ligt.

Het Breed Sociaal Loket regelt leerlingenvervoer. Daarvoor heeft de gemeente een contract afgesloten met Taxi Gomes. Het Breed Sociaal Loket biedt verschillende vergoedingen voor de vervoerskosten van uw kind. Het gaat daarbij altijd om vervoer tussen uw woonadres en de passende school die het dichtst bij is. Er is een vergoeding voor:

  • de fiets
  • het zelf wegbrengen en ophalen van uw kind
  • voor (aangepast) vervoer met bus of taxi
  • voor openbaar vervoer

De medewerkers van het Breed Sociaal Loket informeren u graag over de bestaande regelingen. Zie onderaan deze pagina het document met veelgestelde vragen.

Bel of mail ons

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van leerlingenvervoer? Neem dan contact op met het Breed Sociaal Loket via telefoonnummer (0348) 55 99 55 of via het e-mailadres leerlingenvervoer@lopik.nl

Wilt u direct een aanvraag doen voor het leerlingenvervoer? Vul dan het aanvraagformulier compleet in en stuur deze op naar de gemeente Lopik.

Breed Sociaal Loket gemeente Lopik
Postbus 50
3410 CB Lopik

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig