Noordzijdseweg 197 te Polsbroek

Home > Bekendmakingen > Omgevingsvergunning verleend > Noordzijdseweg 197 te Polsbroek

Noordzijdseweg 197 te Polsbroek

Burgemeester en wethouders van Lopik maken op grond van artikel 3.9 Wabo bekend, dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

• Noordzijdseweg 197 te Polsbroek, graven van een reeds gedempte wetering en het aanbrengen van een dam met duiker en de legalisatie van een gegraven omleiding, 18 maart 2020;

Inzage
Het besluit met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken na verzenddatum iedere werkdag tussen 09.00 en 12.30 uur ter inzage bij de Afdeling Strategie, beleid en projecten. Na telefonische afspraak is het mogelijk de stukken tussen 13.00 en 17.00 uur in te zien.

Bezwaar
Indien u het niet eens bent met het besluit en belanghebbende bent, dan kunt u binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden schriftelijk bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Lopik. In het bezwaarschrift zet u in ieder geval uw naam en adres, de datum, de omschrijving van het betreffende besluit en de reden van het bezwaar. We vragen u een kopie van het besluit bij te voegen. Vergeet niet het bezwaarschrift te ondertekenen.

In werking
Het besluit treedt de dag na afloop van de bezwaartermijn (ter inzage legging) in werking, tenzij gedurende die termijn bezwaar is ingediend èn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

Voorlopige voorziening
Middels een voorlopige voorziening wordt een genomen besluit voorlopig ongedaan gemaakt. De rechter kan deze voorziening treffen als er, gelet op de betrokken belangen, spoed bij is. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. De rechtbank int hiervoor griffierechten.