Aangepaste dienstverlening Gemeentehuis en Gemeentewerf

Home > Coronavirus (COVID-19) > Aangepaste dienstverlening Gemeentehuis en Gemeentewerf

Aangepaste dienstverlening Gemeentehuis en Gemeentewerf

Onze dienstverlening is voor de komende periode aangepast. We volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en beperken fysieke contacten daarom tot alleen die afspraken die echt noodzakelijk zijn.

Wij zijn u graag als volgt van dienst:

Gemeentehuis Lopik dicht

Het gemeentehuis in Lopik is in verband met het coronavirus tot nader order gesloten.

Spoedaanvragen en afhalen documenten

Voor spoedaanvragen reisdocumenten en rijbewijzen kunt u alleen telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (0348) 55 99 55. Ook voor het afhalen van een document dient u telefonisch een afspraak te maken.

Alleen op afspraak en alleen pinbetalingen

Om handcontact te vermijden, kunt u alleen met pin betalen. Vergeet uw pinpas daarom niet mee te nemen. Zonder afspraak kunt u het gemeentehuis niet in.

Gemeentewerf gewijzigde openingstijden en versoepelde maatregelen

Vanaf 1 juli 2020

Op ons afvalbrengstation geldt de maatregel van 1,5 meter afstand houden. Door het versoepelen van de coronamaatregelen laten wij vanaf 1 juli weer meer dan 5 voertuigen tegelijk toe op het terrein. Wel verzoeken wij u om met pin te betalen.

Vanaf 1 juli halen wij het Klein Chemisch Afval (KCA) en grof vuil in de gemeente Lopik weer op.

Het inzamelen van huishoudelijk restafval, gft, pmd en papier gaat door volgens de normale planning en route. Wilt u weten wanneer in uw straat welke container wordt geleegd? Download dan gratis de app Afvalwijzer in de appstore op uw telefoon of tablet of raadpleeg de inzameldata voor uw adres via de website www.mijnafvalwijzer.nl of op de afvalkalender.

Openingstijden gemeentewerf:

GESLOTEN