Home > Coronavirus (COVID-19) > Compliment van burgemeester Laurens de Graaf aan inwoners over opvolgen coronamaatregelen

Beste inwoners,

Wat fijn dat u allen zo goed gehoor geeft aan onze oproepen om zoveel mogelijk thuis te blijven. We kunnen in onze gemeente terugkijken op een rustig verlopen paasweekend en ook met het mooie weer van afgelopen weekend en de afgelopen dagen houdt u zich merendeels nog steeds goed aan de coronamaatregelen. Mijn complimenten daarvoor. Ga zo door!

Wilt u toch even naar buiten voor een boodschap? Of om dicht bij huis een stukje te wandelen of fietsen? Houd dan rekening met onze smalle wegen en probeer ook daar anderhalve meter afstand te houden. Geef elkaar de ruimte door bij het passeren niet twee-aan-twee te wandelen of fietsen maar achter elkaar of door op voldoende afstand voor elkaar uit te wijken of te wachten. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar en hou vol! Alleen samen kunnen we corona aan.

Met vriendelijke groet,

Burgemeester Laurens de Graaf