Steunpunt Coronazorgen

Home > Coronavirus (COVID-19) > Steunpunt Coronazorgen

Steunpunt Coronazorgen

Wie zich zorgen maakt en met vragen zit over de gevolgen van de coronacrisis kan terecht bij Steunpunt Coronazorgen. Het steunpunt is er voor iedereen, in het bijzonder voor als u het emotioneel zwaar hebt door de gevolgen van het nieuwe coronavirus. Bijvoorbeeld als u zelf COVID-19 hebt (gehad) of een dierbare in uw omgeving. Of als u in de zorgverlening werkt. Maar ook als u door deze crisis het gevoel hebt dat u uw vooruitzichten op de toekomst kwijt bent.

Het Steunpunt Coronazorgen is één online plek met de nieuwste, toegankelijke en betrouwbare informatie over mentale gezondheid tijdens de coronacrisis. Ook vindt u een lijst met verwijzingen naar goede hulp-, zorg- en dienstverleners zodat u makkelijk betrouwbare hulp kan vinden.

Het Steunpunt Coronazorgen is opgezet door ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, in samenwerking met het RIVM.  

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig