WIL biedt hulp bij financiële problemen

Home > Coronavirus (COVID-19) > WIL biedt hulp bij financiële problemen

WIL biedt hulp bij financiële problemen

De economische crisis veroorzaakt door het coronavirus brengt veel mensen in de problemen. Sommigen krijgen tijdelijk minder of geen salaris meer. De uitkering blijkt vaak lager dan het inkomen dat men gewend was. En dat terwijl de vaste lasten even hoog blijven. Ziet u voor uzelf geldzorgen aankomen? Wacht dan niet te lang, maar kom snel in actie. Zo voorkomt u dat financiële problemen uit de hand lopen. Bij Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) staan mensen van het team Schuldhulpverlening voor u klaar.

Wat kunnen zij voor u persoonlijk betekenen?

  • Samen met u brengen zij uw budget (inkomsten en uitgave) helder in kaart. Dat overzicht geeft inzicht; waar gaat uw geld naartoe?
  • Misschien heeft u recht op Toeslagen van de Belastingdienst of andere regelingen. Samen bekijkt u wat er mogelijk is en hoe u het kunt aanvragen.
  • Is er sprake van gemiste betalingen? Ook daar wordt samen gekeken hoe u ze weer in kunt halen.

Gratis en vrijblijvend

De dienstverlening van WIL is gratis en vrijblijvend voor inwoners van Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein. Kijk voor meer informatie op de website: www.wil-lekstroom.nl onder: ‘Voor u/schuldhulpverlening’ of neem telefonisch contact op met één van de consulenten via tel. (030) 70 22 300. En nogmaals: wacht daar niet te lang mee. Snelle acties voorkomen grotere problemen in de toekomst.

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig