Lopikvoorelkaar.nl

Home > Hulp en Zorg > Lopikvoorelkaar.nl

Lopikvoorelkaar.nl

Hulpvraag

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, hulp met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje maken, sportief bezig zijn met een maatje of begeleiding vanuit een PGB. Eenmalig of voor langere tijd, vrijwillige hulp of professionele (betaalde) hulp. Op Lopikvoorelkaar.nl ziet u in een oogopslag wie u in uw buurt kan helpen. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Hulpaanbod

Als vrijwilliger kunt u het verschil maken in het leven van een ander! Elke week of eenmalig, of alles daartussen in. U kunt uw buurtgenoten helpen met boodschappen, klusjes in huis of tuin, met vervoer of met gezellige uitjes. U kunt organisaties helpen met activiteiten zoals een knutselmiddag of dansavond, begeleiding van de jeugd bij sportverenigingen, maar ook door samen met iemand op pad te gaan voor een kopje koffie of wandeling. Eenmalig of structureel, in uw eigen buurt of daarbuiten. De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk zijn eindeloos en er is voor ieder wat wils!

Lopikvoorelkaar is een digitale ontmoetingsplaats waarop vraag en aanbod van vrijwillige hulp en zorg in Lopik bij elkaar wordt gebracht. Kijk voor meer informatie: https://www.lopikvoorelkaar.nl/

Meer informatie

Heeft u vragen over de site lopikvoorelkaar? Het lopikvoorelkaar team is te bereiken op het emailadres info@lopikvoorelkaar.nl

Er is een inloopspreekuur voor iedereen die hulp nodig heeft met het gebruik van de website op elke laatste woensdag van de maand, (m.u.v. feestdagen) van 10:00 - 11:00 uur in Dorpshuis De Schouw, M.A.A. Schakelplein 6, 3411 DJ Lopik.