2 t/m 20 december: Asfaltonderhoud Graafdijk en Kortland (28-11-2019)

Home > Nieuws > 2 t/m 20 december: Asfaltonderhoud Graafdijk en Kortland

2 t/m 20 december: Asfaltonderhoud Graafdijk en Kortland (28-11-2019)

Dit item is verlopen op 20-12-2019.

Van 2 tot 20 december 2019 wordt er op de Graafdijk en Kortland asfaltonderhoud uitgevoerd. Hierbij wordt de complete deklaag vervangen en worden de slechte plekken in het asfalt gerepareerd. Zo wordt de gehele asfaltconstructie versterkt, zodat deze weer vele jaren mee kan.

• In week 49 (week van 2 december) starten de werkzaamheden met het verwijderen van de oude deklaag en het inspecteren van de constructie hieronder.
  • In week 50 (week van 9 december) wordt gewerkt aan de ondergrond en aan het repareren van schades.
  • In week 51 (week van 16 december) worden asfaltwerkzaamheden uitgevoerd en wordt alles opgeruimd.

Hinder
Om de hinder tot een minimum te beperken, worden de asfaltwerkzaamheden in week 51 zo kort mogelijk achter elkaar uitgevoerd. Het kan voorkomen dat bewoners tijdelijk niet bij hun perceel kunnen komen en/of langer moeten wachten gebruikelijk. Wel blijven de woningen te allen tijde bereikbaar voor hulpdiensten. We houden u tijdens de werkzaamheden op de hoogte over de bereikbaarheid.

Zie onderstaande afbeeldingen voor de exacte locaties: