26 oktober t/m 13 december: Rolafweg Noord ter hoogte van Manebrug afgesloten (25-10-2021)

Home > Nieuws > 26 oktober t/m 13 december: Rolafweg Noord ter hoogte van Manebrug afgesloten

De reconstructie van de Dorpstraat te Lopik vordert. Inmiddels zijn de werkzaamheden zover dat de werkzaamheden aan een deel van de Rolafweg Noord gaan starten. Hiervoor wordt vanaf dinsdag 26 oktober 07:00 uur tot en met 13 december 18:00 uur de Rolafweg Noord ter hoogte van de Manebrug - tussen de Lopikerweg Oost/Dorpstraat en de kruising Wielsekade/Vogelzangsekade - afgesloten.

Werkzaamheden

De verhardingen worden verwijderd, de fundering hersteld en een deel van de afwatering opnieuw aangebracht. Hierna wordt de verharding weer aangebracht.

Omleiding

Er is een omleiding ingesteld via de Churchill-laan, Europasingel, Burgemeester Schumanlaan en Vrijheidslaan, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.