30 augustus t/m 3 september: Onderhoudswerkzaamheden Cabauwsekade (28-07-2021)

Home > Nieuws > 30 augustus t/m 3 september: Onderhoudswerkzaamheden Cabauwsekade

30 augustus t/m 3 september: Onderhoudswerkzaamheden Cabauwsekade (28-07-2021)

Dit item is verlopen op 04-09-2021.

Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september wordt onderhoud gepleegd aan een deel van de Cabauwsekade in Cabauw.

Plaatselijk worden schades aan het asfalt hersteld. Hierdoor is het gedeelte waar de werkzaamheden worden uitgevoerd, afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Er wordt geen omleiding ingesteld. De Cabauwsekade is bereikbaar via de volgende en/of vorige verkeersbrug.

Deel 1: Vanaf 30 augustus

Vanaf 30 augustus wordt dagelijks van 07.00 tot circa 17.00 uur gewerkt op het gedeelte vanaf Cabauwsekade 5 in de richting van de Nicolaas van Catsweg.

Deel 2: Vanaf 2 september

Vanaf 2 september wordt dagelijks van 07.00 tot circa 17.00 uur gewerkt op het gedeelte vanaf de Julianabrug ter hoogte van Lopikerweg West 117 in de richting van de Nicolaas van Catsweg.

Contact

Heeft u een vraag over de werkzaamheden aan de Cabauwsekade? Stuur uw vraag dan per e-mail aan bor@lopik.nl