4 t/m 12 mei + 17 mei: Wegafsluitingen vanwege vervangen Fuikebrug en Prinses Beatrixbrug (30-04-2021)

Home > Nieuws > 4 t/m 12 mei + 17 mei: Wegafsluitingen vanwege vervangen Fuikebrug en Prinses Beatrixbrug

Dit item is verlopen op 18-05-2021.

In opdracht van de Gemeente Lopik vervangt Holland Scherm b.v. in het totaal zes bruggen in de gemeente Lopik, waaronder de Fuikebrug en de Prinses Beatrixbrug.

Vanwege de wegwerkzaamheden is er geen doorgang voor het autoverkeer (met uitzondering van hulpdiensten) mogelijk gedurende onderstaande data en tijdstippen.

Bewoners zijn met een informatiebrief en vooraankondigingsborden op de hoogte gesteld van de afsluitingen en verkeersmaatregelen.

Direct omwonenden worden nogmaals geattendeerd op de wegafsluitingen.

• Fuikebrug: Kruising ter hoogte van de Lopikerweg Oost 53b te Lopik.
  • Prinses Beatrixbrug: Kruising ter hoogte van de Lopikerweg West / Cabauwsekade 14 te Lopik

Tijdstippen gehele afsluiting

• dinsdag 4 mei 07:00 uur t/m woensdag 12 mei 16:00 uur.
  • maandag 17 mei 07:00 t/m 16:00 uur.

Kijk voor meer informatie op onze website op het tabblad Inwoners, onder 'Openbare ruimte' > 'Projecten' > 'Vervangen zes bruggen'