55-jarig bruidspaar Vermeulen-De Bruijn krijgt felicitatiebezoek van locoburgemeester Johan van Everdingen (08-10-2021)

Home > Nieuws > 55-jarig bruidspaar Vermeulen-De Bruijn krijgt felicitatiebezoek van locoburgemeester Johan van Everdingen

Op donderdag 7 oktober 2021 waren de heer en mevrouw Vermeulen-De Bruijn uit Lopik 55 jaar getrouwd.

Locoburgemeester Johan van Everdingen bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek op vrijdag 8 oktober.

Hij overhandigde het bruidspaar een cadeau en een bos bloemen.

Van harte gefeliciteerd!

Foto: Leo Bennis