60-jarig bruidspaar Westland-van Baaren uit Cabauw krijgt felicitatiebezoek van burgemeester Laurens de Graaf (08-07-2020)

Home > Nieuws > 60-jarig bruidspaar Westland-van Baaren uit Cabauw krijgt felicitatiebezoek van burgemeester Laurens de Graaf

Op zondag 5 juli jl. waren de heer W.J. Westland en mevrouw W.A. Westland-van Baaren uit Cabauw 60 jaar getrouwd.

Burgemeester Laurens de Graaf bracht hen woensdag 8 juli 2020 een felicitatiebezoek en overhandigde het diamanten bruidspaar een cadeau en een bos bloemen.

Meneer Westland en burgemeester Laurens de Graaf speelden 25 jaar geleden samen in een Dixielandband. De heer Westland is jazzmuzikant en speelt banjo, gitaar, contrabas en klarinet. Om de liefde te vieren, speelde de burgemeester vandaag 'Funny Valentine' op zijn trompet voor het diamanten bruidspaar, in de prachtige tuin die liefdevol wordt onderhouden door mevrouw Westland.

Foto: Leo Bennis