Aangepaste Dienstverlening (24-03-2020)

Home > Nieuws > Aangepaste Dienstverlening

Aangepaste Dienstverlening (24-03-2020)

Onze dienstverlening is voor de komende periode aangepast. We volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid. Wij zijn u graag als volgt van dienst:

Gemeentehuis Lopik dicht

Het gemeentehuis in Lopik is in verband met het coronavirus tot nader order gesloten.

Voor spoedaanvragen reisdocumenten en rijbewijzen kunt u alleen telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (0348) 55 99 55. Ook voor het afhalen van een document dient u telefonisch een afspraak te maken.

Om handcontact te vermijden, kunt u alleen met pin betalen. Vergeet uw pinpas daarom niet mee te nemen. Zonder afspraak kunt u het gemeentehuis niet in. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Gemeentewerf gewijzigde openingstijden

De gemeentewerf heeft vanaf woensdag 25 maart gewijzigde openingstijden:

Maandag 08.30 - 16.00 uur
Dinsdag GESLOTEN
Woensdag 08.30 - 16.00 uur
Donderdag GESLOTEN
Vrijdag GESLOTEN
Zaterdag 08.30 - 12.00 uur

Het ophalen van het Klein Chemisch Afval (KCA) en grof vuil stopt.

De afvalinzameling gaat door volgens de normale planning en route.

De inloopspreekuren van het BSL gaan niet door. Het BSL is wel telefonisch bereikbaar van van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 uur;

Alle evenementen zijn tot 1 juni 2020 afgelast.