Actualisatie gemeentemagazine door Akse Media (09-03-2020)

Home > Nieuws > Actualisatie gemeentemagazine door Akse Media

Actualisatie gemeentemagazine door Akse Media (09-03-2020)

De uitgever van ons gemeentemagazine, Akse Media uit Den Helder, start in week 12 (vanaf maandag 16 maart 2020) met het actualiseren van de redactionele adressen voor het aankomende gemeentemagazine van Lopik. Aan alle adressen met een e-mailadres wordt een automatische mailing verzonden. Deze is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat de ontvanger zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatieperiode telefonisch door Akse Media benaderd.

Akse Media bv is het enige bedrijf dat het gemeentemagazine in opdracht van de gemeente Lopik mag uitbrengen. Kijk voor meer informatie op Akse Media.

U kunt mutaties en/of aanmeldingen ook op de volgende manieren doorgeven:

• per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentemagazine Lopik)
  • telefonisch: (0223) 673 010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentemagazine Lopik) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Let op! Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 17, 24 april 2020.