Actualiseren van redactionele adressen voor aankomende gemeentemagazine Lopik (02-04-2019)

Home > Nieuws > Actualiseren van redactionele adressen voor aankomende gemeentemagazine Lopik

Dit item is verlopen op 24-04-2019.

Akse Media is deze week gestart met het actualiseren van de redactionele adressen voor het aankomende gemeentemagazine Lopik. Adressen voorzien van een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat u zelf de gegevens naar wens kunt controleren en vervolgens aanpassen. De overige verenigingen/stichtingen worden in de komende weken telefonisch door Akse Media benaderd of ontvangen een brief.

Let op: u dient zelf uw organisatie of vereniging aan te melden voor evt. plaatsing in het adressengedeelte.

Mutaties en/of aanmeldingen kunt u ook zelf op de volgende manieren aangeven:

* Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Lopik)
* Telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media)
* Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Lopik) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 26 april 2019.

Akse Media bv is het enige bedrijf dat de gemeentegids in opdracht van de gemeente Lopik mag uitbrengen! Het uitbrengen van een dergelijke gids is vrijwel onmogelijk zonder advertentie-inkomsten. Wij bevelen de gemeentegids dan ook van harte bij u aan en hopen ook uw advertentie in de nieuwste uitgave te zien.