Afscheid vrijwilliger Andries van der Plas van BuitenWijs (11-10-2018)

Home > Nieuws > Afscheid vrijwilliger Andries van der Plas van BuitenWijs

Afscheid vrijwilliger Andries van der Plas van BuitenWijs (11-10-2018)

Dit item is verlopen op 11-12-2018.
BuitenWijs is het samenwerkingsverband van de gemeenten Lopik, Nieuwegein, Houten en IJsselstein en verzorgt voor alle basisscholen van de vier gemeenten lessen over natuur en duurzaamheid in én buiten de klas. De heer Andries van der Plas, vrijwilliger van BuitenWijs voor de gemeente Lopik neemt na ruim 8 jaar afscheid. Wethouder Johan van Everdingen biedt namens de gemeente Lopik een cadeau aan.

Op donderdag 11 oktober 2018 gaf de heer Andries van der Plas, na 8 jaar, zijn laatste BuitenWijsles. Na deze les werd hij in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet. Andries van der Plas ging tijdens zijn lessen met kinderen op avontuur in de natuur van het Oerlemansbosje. “Er was veel te beleven, te zien, te horen, te voelen, te ruiken en zelfs te proeven” aldus de enthousiaste begeleider van de buitenlessen.

Wethouder Johan van Everdingen bood na de BuitenWijsles een cadeau aan en de kinderen van groep 1 en 2 van de Jan Bunnikschool uit Lopik zongen een afscheidslied.

Wilt u meer informatie over BuitenWijs en de buitenlessen? Neem dan contact op met BuitenWijs: (030) 605 55 14 of mail naar buitenwijs@nieuwegein.nl.