Akse Media gestart met benaderen adverteerders gemeentemagazine (13-02-2020)

Home > Nieuws > Akse Media gestart met benaderen adverteerders gemeentemagazine

Akse Media gestart met benaderen adverteerders gemeentemagazine (13-02-2020)

In juli 2020 verschijnt het nieuwe gemeentemagazine van de gemeente Lopik. De advertentieacquisitie wordt verzorgd door Akse Media bv uit Den Helder. Bent u niet benaderd door een medewerker van Akse Media bv maar wilt u wel adverteren? Voor vragen over de advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Akse Media bv via telefoonnummer (0223) 668 877.

Het gemeentemagazine geeft informatie over de gemeente Lopik en bevat gegevens van instellingen, verenigingen en organisaties die in de gemeente Lopik zijn gevestigd of hun activiteiten richten op onze gemeente.

Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid en is ook digitaal beschikbaar via deze website.

Actualisatie van de redactionele adressen

Akse Media, de uitgever van het gemeentemagazine van Lopik, is gestart met de actualisatie van de redactionele adressen voor het magazine 2020-2021. Aan iedereen die een e-mailadres in de vermelding heeft, wordt een automatische mailing verzonden waarmee u kunt reageren maar ook - met een unieke, persoonlijke inlogcode - via internet uw eigen gegevens naar wens kan aanpassen. De overige verenigingen/stichtingen worden in de komende weken telefonisch door Akse Media benaderd of ontvangen een brief.

U kunt voor mutaties en/of aanmeldingen ook zelf op de volgende manieren reageren:

• per e-mail: redactie@aksemedia.nl  (o.v.v. gemeentemagazine Lopik);
  • telefonisch: (0223) 668 877 (redactie Akse Media);
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentemagazine Lopik), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Akse Media bv is het enige bedrijf dat het gemeentemagazine in opdracht van de gemeente Lopik mag uitbrengen! Het uitbrengen van een dergelijk magzine is vrijwel onmogelijk zonder advertentie-inkomsten. Wij bevelen het gemeentemagazine dan ook van harte bij u aan en hopen ook uw advertentie in de nieuwste uitgave te zien.