Akse Media start met actualiseren adressen voor nieuwe gemeentemagazine 2021 (29-03-2021)

Home > Nieuws > Akse Media start met actualiseren adressen voor nieuwe gemeentemagazine 2021

Eind juni verschijnt ons nieuwe gemeentemagazine. Akse Media start daarom weer met het actualiseren van de redactionele adressen voor het nieuwe magazine.

Akse Media is de enige en officiële uitgever van ons magazine. In week 14 (vanaf 6 april a.s.) begint zij met de actualisatie. Adressen met de vermelding van een e-mail krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is voorzien van een unieke persoonlijke code zodat de gegevens zelf naar wens kunnen worden gecontroleerd en vervolgens kunnen worden aangepast. Vermeldingen zonder een e-mailadres worden tijdens de actualisatieperiode telefonisch door Akse Media benaderd.

Wilt u een vermelding in ons nieuwe gemeentemagazine of wilt u mutaties doorgeven? U kunt zelf ook reageren op (één van) de volgende manieren:

1. Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Lopik)

2. Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Lopik), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Let op! U kunt wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte tot uiterlijk 30 april a.s. doorgeven.