Avondklok: Zet papierkliko donderdag 4 maart op tijd aan de weg! (02-03-2021)

Home > Nieuws > Avondklok: Zet papierkliko donderdag 4 maart op tijd aan de weg!

Avondklok: Zet papierkliko donderdag 4 maart op tijd aan de weg! (02-03-2021)

Dit item is verlopen op 05-03-2021.

Op donderdagavond 4 maart a.s. zamelen wij volgens planning het oud papier in van route P4 (Cabauw, Lopikerweg West en Oost tot N210, Bedrijventerrein). Vanwege de avondklok starten wij eerder met inzamelen dan gebruikelijk.

Bent u ingedeeld in Route P4? Zet uw papiercontainer op 4 maart dan om uiterlijk 17:00 uur op een duidelijk zichtbare plaats langs de weg.

#Hartelijkdank