Bijeenkomst 'Bewonersinitiatieven' op donderdag 13 september 2018 (10-09-2018)

Home > Nieuws > Bijeenkomst 'Bewonersinitiatieven' op donderdag 13 september 2018

Bijeenkomst 'Bewonersinitiatieven' op donderdag 13 september 2018 (10-09-2018)

Dit item is verlopen op 10-10-2018.

Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst 'Bewonersinitiatieven' op donderdagavond 13 september 2018, in De Schouw. De gemeente Lopik wil inwoners en maatschappelijke organisaties graag ondersteunen om initiatieven op sociaal gebied (sociaal domein) waar te kunnen maken.

De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners en organisaties die een goed idee hebben voor de samenleving of die willen starten met een nieuw initiatief. Andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook welkom.

Tijdens deze bijeenkomst komt aan bod wat nodig is om een initiatief te starten, hoe kom je aan geld, hoe kom je aan vrijwilligers, enzovoort. Daarnaast is de gemeente benieuwd naar wat u van de gemeente nodig heeft wanneer u een nieuw initiatief wilt starten.

Om rekening te kunnen houden met het aantal deelnemers vragen wij u om u van te voren aan te melden via sanne.kosterman@lopik.nl Het programma van de avond vindt u onderaan deze pagina.

Locatie: Dorpshuis De Schouw, M.A.A. Schakelplein 6, Lopik.
Inloop: vanaf 19:30 uur
Start bijeenkomst: 19:45 uur

Wij zien uit naar uw komst!