Brand volkstuinencomplex nabij Rolafweg Zuid – update (08-04-2019)

Home > Nieuws > Brand volkstuinencomplex nabij Rolafweg Zuid – update

Brand volkstuinencomplex nabij Rolafweg Zuid – update (08-04-2019)

Dit item is verlopen op 24-04-2019.

Op woensdag 20 maart jl. woedde er een brand in een schuur op het volkstuinencomplex nabij de Rolafweg Zuid. Bij de brand is mogelijk asbest vrijgekomen. Het terrein is inmiddels schoongemaakt en voorlopig vrijgesteld. De gemeente Lopik is in afwachting van het definitieve rapport dat op dit moment door een onafhankelijke partij wordt opgesteld.

U mag het terrein voorlopig (op eigen risico) betreden.

Vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer (0348) 55 99 55.