Burgemeester De Graaf reikt erespeld uit aan dierenarts Van der Putten (12-02-2018)

Home > Nieuws > Burgemeester De Graaf reikt erespeld uit aan dierenarts Van der Putten

Op zaterdag 10 februari 2018 ontving dierenarts W. van der Putten de erespeld van de gemeente Lopik uit handen van burgemeester Laurens de Graaf. De heer Van der Putten ontving de erespeld bij zijn afscheid als dierenarts van Dierenkliniek Lopik-Benschop. De erespeld werd uitgereikt tijdens de afscheidsreceptie in De Hooiberg in Cabauw.

De heer Wim van der Putten begon zijn loopbaan als dierenarts in 1970. Dierenarts Van der Putten heeft na 48 jaar afscheid genomen van Dierenkliniek Lopik-Benschop. Praktijkopvolgers zijn dierenarts Henk Soede en dierenartsassistente Olga Knijnenburg.

Toekenningscriteria erespeld

De erespeld kan worden toegekend aan inwoners als blijk van waardering voor hun langdurige en meer dan evenredige inzet voor een plaatselijke vereniging, of bijzondere inzet voor de plaatselijke gemeenschap of aan personen die jegens de plaatselijke gemeenschap of de gemeente algemeen erkende verdiensten hebben verworven. De erespeld kan ook worden toegekend aan inwoners, die 50 of 60 jaar onafgebroken lid zijn van een plaatselijke vereniging, ter gelegenheid van hun jubileum.