Burgemeester Laurens de Graaf bezoekt 55-jarig bruidspaar Scheeper-Langerak (14-01-2021)

Home > Nieuws > Burgemeester Laurens de Graaf bezoekt 55-jarig bruidspaar Scheeper-Langerak

Op woensdag 13 januari jl. waren de heer en mevrouw Scheeper-Langerak uit Lopik 55 jaar getrouwd. Burgemeester Laurens de Graaf bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek op donderdagochtend 14 januari jl. Het bruidspaar ontving van de burgemeester een cadeau en een bos bloemen. Natuurlijk zijn bij het felicitatiebezoek de geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Van harte gefeliciteerd!

Foto: Leo Bennis