Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van den Akker-Van der Griend (31-08-2018)

Home > Nieuws > Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van den Akker-Van der Griend

Op woensdag 29 augustus 2018 waren de heer en mevrouw Van den Akker-Van der Griend uit Lopikerkapel 55 jaar getrouwd.

Burgemeester Laurens de Graaf bracht hen donderdag 30 augustus jl. een felicitatiebezoek en nam een cadeau en bloemen voor het bruidspaar mee.

55-jarig bruidspaar Van den Akker-Van der Griend met burgemeester Laurens de Graaf

‘Foto: Leo Bennis’.