Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van den Hoogen-Renes uit Lopik (09-01-2020)

Home > Nieuws > Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van den Hoogen-Renes uit Lopik

Op dinsdag 7 januari jl. waren de heer en mevrouw Van den Hoogen-Renes uit Lopik 55 jaar getrouwd.

Burgemeester Laurens de Graaf bracht het bruidspaar donderdag 9 januari een felicitatiebezoek.

55-jarig bruidspaar Van den Hoogen-Renes met burgemeester Laurens de Graaf

Foto: Leo Bennis