Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van Hazendonk-Vergouw uit Benschop (08-01-2020)

Home > Nieuws > Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van Hazendonk-Vergouw uit Benschop

Op maandag 30 december jl. waren de heer en mevrouw Van Hazendonk-Vergouw uit Benschop 55 jaar getrouwd. Burgemeester Laurens de Graaf bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek op dinsdag 7 januari jl.

Kleinzoon Juan wilde natuurlijk ook graag met opa en oma op de foto.

55-jarig bruidspaar Van Hazendonk-Vergouw, kleinzoon Juan en burgemeester Laurens de Graaf

Foto: Leo Bennis