Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van Jaarsveld-Verweij uit Benschop (29-05-2019)

Home > Nieuws > Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van Jaarsveld-Verweij uit Benschop

Dit item is verlopen op 29-07-2019.

Op woensdag 29 mei 2019 zijn de heer en mevrouw Van Jaarsveld-Verweij uit Benschop 55 jaar getrouwd.

Burgemeester Laurens de Graaf bracht hen vandaag, met bloemen en een cadeau, een felicitatiebezoek.

55-jarig bruidspaar Van Jaarsveld-Verweij met burgemeester Laurens de Graaf

Foto: Leo Bennis