Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van Woudenberg in Lopik (29-11-2019)

Home > Nieuws > Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 55-jarig bruidspaar Van Woudenberg in Lopik

Dit item is verlopen op 29-01-2020.

Op dinsdag 19 november jl. waren de heer en mevrouw Van Woudenberg uit Lopik 55 jaar getrouwd.

Burgemeester Laurens de Graaf bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek op donderdag 28 november jl.

Burgemeester Laurens de Graaf en 55-jarig bruidspaar mevrouw en meneer Van Woudenberg

Foto: Leo Bennis