Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 60-jarig bruidspaar Van den Berg-Battes uit Lopik (27-11-2019)

Home > Nieuws > Burgemeester Laurens de Graaf brengt felicitatiebezoek aan 60-jarig bruidspaar Van den Berg-Battes uit Lopik

Dit item is verlopen op 27-01-2020.

Vandaag, woensdag 27 november 2019, zijn de heer en mevrouw Van den Berg-Battes uit Lopik 60 jaar getrouwd.

Burgemeester Laurens de Graaf bracht het diamanten bruidspaar op hun trouwdag een felicitatiebezoek.

60-jarig bruidspaar Van den Berg-Battes en burgemeester Laurens de Graaf

Foto: Leo Bennis