Burgemeester Laurens de Graaf geeft boom cadeau aan 100-jarige CBS Eben Haëzer Jaarsveld (21-05-2019)

Home > Nieuws > Burgemeester Laurens de Graaf geeft boom cadeau aan 100-jarige CBS Eben Haëzer Jaarsveld

Dit item is verlopen op 21-07-2019.

Dit jaar bestaat CBS Eben Haëzer in Jaarsveld 100 jaar. Vrijdag 17 mei jl. was er een reünie voor oud-leerlingen, oud-collega's en belangstellenden.

Burgemeester Laurens de Graaf bood de school namens de gemeente Lopik een boom aan.

Burgemeester Laurens de Graaf overhandigt een certificaat voor een boom aan directeur Pieter van Dijk.

Foto: Leo Bennis