Burgemeester Laurens de Graaf neemt boek 'Verhalen van Veteranen in de Lopikerwaard' in ontvangst (16-04-2021)

Home > Nieuws > Burgemeester Laurens de Graaf neemt boek 'Verhalen van Veteranen in de Lopikerwaard' in ontvangst

Vandaag, vrijdag 16 april jl., ontving burgemeester Laurens de Graaf het boek 'Verhalen van Veteranen uit de Lopikerwaard' van de Stichting Veteranen Lopikerwaard uit handen van veteraan Sjors van Beek uit Cabauw. In dit boek vertellen negentien veteranen hun verhaal. Vroeger militair geweest, of nog steeds. Negentien veteranen uit Woerden, IJsselstein, Montfoort, Oudewater en Lopik. De oudste is 93 jaar oud, de jongste 34.