Collectieve zorgverzekering van de gemeente Lopik (08-12-2020)

Home > Nieuws > Collectieve zorgverzekering van de gemeente Lopik

Collectieve zorgverzekering van de gemeente Lopik (08-12-2020)

Heeft u veel zorgkosten en een laag inkomen? Dan is de collectieve zorgverzekering bij VGZ iets voor u. De gemeente Lopik betaalt dan mee aan uw premie.

GemeentePakket

De gemeentepolis bestaat uit de basisverzekering VGZ Ruime Keuze en de aanvullende verzekering VGZ GemeentePakket Compleet.

Voordelen gemeentepolis

• De gemeente betaalt elke maand mee aan uw premie
  • U krijgt veel extra vergoedingen, bijvoorbeeld voor fysiotherapie
  • U kunt zich extra verzekeren voor het verplicht eigen risico
  • VGZ accepteert iedereen, zonder medische keuring

U kunt overstappen tot en met 31 december 2020. Overstappen gaat makkelijk en snel via www.gezondverzekerd.nl/lopik

U bepaalt zelf welke zorgverzekering u kiest. Op www.gezondverzekerd.nl/lopik kunt u bekijken of VGZ GemeentePakket Compleet bij u past. Op deze website ziet u welke vergoedingen er zijn in het pakket. Overstappen regelt u ook op deze website.

Hulp nodig bij het overstappen? U kunt terecht bij VGZ

Heeft u hulp nodig bij het overstappen? VGZ verzorgt een online spreekuur. U kunt een afspraak maken via www.gezondverzekerd.nl Komt u er zelf  niet  uit? Neem dan contact op met Werk en Inkomen Lekstroom, Marianne van Leeuwenstijn. Zij is tot en met donderdag 17 december a.s. bereikbaar via telefoon 06 - 46 88 55 97 (dinsdag t/m vrijdag).

Heeft u nog vragen? Bel  VGZ op 0900 – 77 99 771

Heeft u vragen over de GemeentePakket Compleet verzekering? Bijvoorbeeld over de vergoedingen? Of over zorgaanbieders met wie VGZ een contract heeft? Neem dan contact op met VGZ. De medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 0900 - 77 99 771.

Heeft u andere vragen? Bijvoorbeeld over hoe hoog uw inkomen mag zijn om gebruik te kunnen maken van de collectieve zorgverzekering van de gemeente Lopik? Kijk dan op de website van WIL, www.wil-lekstroom.nl/collectief. Of bel met de klantenservice van WIL op (030) – 7022 300, op werkdagen van 8.30 uur tot en met 17.00 uur.