Commissaris van de Koning brengt werkbezoek aan gemeente Lopik (21-11-2019)

Home > Nieuws > Commissaris van de Koning brengt werkbezoek aan gemeente Lopik

Commissaris van de Koning brengt werkbezoek aan gemeente Lopik (21-11-2019)

Vanmiddag bracht de commissaris van de Koning van de provincie Utrecht, de heer mr. J.H. Oosters een werkbezoek aan de gemeente Lopik. Op het programma stond, naast gesprekken met de burgemeester en het voltallige college, een bedrijfsbezoek aan Gpi Tanks & Process Equipment. Na de rondleiding door het bedrijf was er een gesprek tussen de commissaris van de Koning, burgemeester, wethouders, medewerkers van Gpi, statenleden, gemeenteraadsleden en andere ondernemers uit Lopik.

Gpi Tanks & Process Equipment is een producent van rvs tanks en proces equipment voor bedrijven in de voedingsmiddelen, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie. Het bedrijf is gevestigd op Bedrijventerrein De Copen aan de Handelsweg 14 in Lopik.