Cursus 'Omgaan met geld' bij WIL (13-08-2020)

Home > Nieuws > Cursus 'Omgaan met geld' bij WIL

Cursus 'Omgaan met geld' bij WIL (13-08-2020)

Dit item is verlopen op 17-09-2020.

Overzicht en inzicht krijgen in geldzaken. Dat kan voor iedereen grote problemen in de toekomst voorkomen. WIL start half september weer een nieuwe cursus 'Omgaan met geld'. Deelnemers leren hun geldzaken op orde te krijgen én te houden. Oók als het inkomen verandert of de kosten oplopen.

De cursus is gratis toegankelijk voor alle inwoners van Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein.

WIL past de cursus aan bij de vraag van de deelnemers. Zij geven aan wat ze willen leren en waar ze hulp bij nodig hebben. Zo kunnen ze bijvoorbeeld leren hoe ze beter om kunnen gaan met weinig geld. Of hoe ze hun financiële administratie bij kunnen houden. Er is ook ruimte voor advies en tips om te bezuinigen of informatie over allerlei financiële zaken.

Het gaat om 5 donderdagavonden van 18.30 – 21.00 uur. Data en locatie: 17 en 24 september, 1, 15 en 22 oktober in het Stadshuis van Nieuwegein. De opzet van de avonden is coronaproof.

Aanmelden
Kijk voor meer info en aanmelden op www.wil-lekstroom.nl/budgetcursus. Telefonisch aanmelden kan via de klantenservice van WIL: tel. 030 – 70 22 300.