Cursus Omgaan met geld bij WIL (27-07-2021)

Home > Nieuws > Cursus Omgaan met geld bij WIL

Cursus Omgaan met geld bij WIL (27-07-2021)

Dit item is verlopen op 27-09-2021.

Overzicht en inzicht krijgen in geldzaken. Dat kan voor iedereen grote problemen in de toekomst voorkomen. WIL (Werk en Inkomen Lekstroom) start na de zomer weer een nieuwe cursus Omgaan met geld. Deelnemers leren hun geldzaken op orde te krijgen én te houden. Oók als het inkomen verandert of de kosten oplopen.

De cursus is gratis toegankelijk voor alle inwoners van Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein.

WIL zorgt dat de cursus aansluit bij de persoonlijke vragen van de deelnemers. Zij geven aan wat ze willen leren en waar ze hulp bij nodig hebben. Zo kunnen ze bijvoorbeeld leren hoe ze beter om kunnen gaan met weinig geld. Of hoe ze hun financiële administratie bij kunnen houden. Er is ook ruimte voor advies en tips om te bezuinigen of informatie over allerlei financiële zaken.

Het gaat om 5 bijeenkomsten die afwisselend in de ochtend (van 09.00 tot 11.30 uur) of avond van (18.30 tot 21.00 uur) worden gegeven in het Stadshuis van de gemeente Nieuwegein. De data worden gepland zodra er weer voldoende aanmeldingen zijn. De opzet van de avonden is coronaproof!

Aanmelden

Kijk voor meer info en aanmelden op www.wil-lekstroom.nl/budgetcursus. Telefonisch aanmelden kan via de klantenservice van WIL: tel. 030 – 70 22 300, waarbij u de voorkeur voor een ochtend of avond kunt aangeven. Bij voldoende aanmeldingen wordt de volgende cursus gepland.