Cursus Omgaan met geld bij WIL (27-07-2021)

Home > Nieuws > Cursus Omgaan met geld bij WIL

Cursus Omgaan met geld bij WIL (27-07-2021)

RSS
Dit item is verlopen op 27-09-2021.

Overzicht en inzicht krijgen in geldzaken. Dat kan voor iedereen grote problemen in de toekomst voorkomen. WIL (Werk en Inkomen Lekstroom) start na de zomer weer een nieuwe cursus Omgaan met geld. Deelnemers leren hun geldzaken op orde te krijgen én te houden. Oók als het inkomen verandert of de kosten oplopen.

De cursus is gratis toegankelijk voor alle inwoners van Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein.

WIL zorgt dat de cursus aansluit bij de persoonlijke vragen van de deelnemers. Zij geven aan wat ze willen leren en waar ze hulp bij nodig hebben. Zo kunnen ze bijvoorbeeld leren hoe ze beter om kunnen gaan met weinig geld. Of hoe ze hun financiële administratie bij kunnen houden. Er is ook ruimte voor advies en tips om te bezuinigen of informatie over allerlei financiële zaken.

Het gaat om 5 bijeenkomsten die afwisselend in de ochtend (van 09.00 tot 11.30 uur) of avond van (18.30 tot 21.00 uur) worden gegeven in het Stadshuis van de gemeente Nieuwegein. De data worden gepland zodra er weer voldoende aanmeldingen zijn. De opzet van de avonden is coronaproof!

Aanmelden

Kijk voor meer info en aanmelden op www.wil-lekstroom.nl/budgetcursus. Telefonisch aanmelden kan via de klantenservice van WIL: tel. 030 – 70 22 300, waarbij u de voorkeur voor een ochtend of avond kunt aangeven. Bij voldoende aanmeldingen wordt de volgende cursus gepland.

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig