Digitaal gesprek voor ondernemers over 'Waardevol Lopik' (26-10-2021)

Home > Nieuws > Digitaal gesprek voor ondernemers over 'Waardevol Lopik'

Digitaal gesprek voor ondernemers over 'Waardevol Lopik' (26-10-2021)

Bent u ondernemer of ZZP'er in de gemeente Lopik? Schuif dan digitaal aan bij het gesprek van 'Waardevol Lopik' voor ondernemers over (het waarom van) de fusieplannen.

We gaan graag met u het gesprek aan. Het is bij de keuze voor een fusiepartner/partners belangrijk om uit te gaan van wat ondernemers en inwoners van Lopik waarderen aan het leven en werken in (de dorpen van) Lopik. En van wat zij belangrijk vinden als het om de toekomst gaat. Als we weten wat belangrijk is kan daar rekening mee worden gehouden in de verkenning.

Alle vragen zijn gericht op de Lopikse gemeenschap waar uw organisatie ook deel van uitmaakt. We vinden het belangrijk dat u weet wat er speelt.

Wat maakt vanuit het perspectief van een ondernemer Lopik uniek? Wat vindt u belangrijk en waardevol? En wat moeten we meenemen naar de toekomst? Het gesprek met ondernemers vindt digitaal plaats op 1 november om 19.30 uur. Ook kunt u intekenen op een digitaal gesprek op 4 november om 19:30 uur. Bij dit laatste gesprek schuiven mogelijk ook maatschappelijke partners aan.

Zo geeft u zich op

Wilt u deelnemen aan een van de gesprekken, stuur een e-mail naar waardevol@lopik.nl o.v.v. ‘aanmelden gesprek ondernemers’. Laat ons weten welke datum uw voorkeur heeft. U ontvangt vlak voor het gesprek van ons een link om deel te nemen.