Doe mee aan de fotowedstrijd voor de GemeenteGids! (23-10-2018)

Home > Nieuws > Doe mee aan de fotowedstrijd voor de GemeenteGids!

Doe mee aan de fotowedstrijd voor de GemeenteGids! (23-10-2018)

In juni 2019 verschijnt de nieuwe GemeenteGids van de gemeente Lopik. Deze keer willen we de gids niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd. De winnende foto’s krijgen een plaats in de GemeenteGids!

Hoe doet u mee?
Als u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot en met 28 februari 2019 uw foto(‘s) sturen naar communicatie@lopik.nl, t.a.v. afdeling Communicatie onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Prijzen
De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in de GemeenteGids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats). De beste foto wordt bovendien geplaatst op de voorpagina van de GemeenteGids.

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, houdt u dan rekening met de volgende criteria:

1. Alléén inwoners van de gemeente Lopik kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;
  2. Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingeleverd;
  3. Medewerkers van de gemeente Lopik zijn uitgesloten van deelname;
  4. De foto’s moeten worden genomen in de gemeente Lopik, en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Lopikse samenleving;.
  5. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB;
  6. De gemeente Lopik kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de GemeenteGids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag, etc.
  7. Als u personen fotografeert is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

De winnende foto’s worden in maart 2019 bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Heleen Vogel of Aruna Jiawon via communicatie@lopik.nl of (0348) 55 99 55.

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de nieuwe GemeenteGids? Pak dan uw camera en maak de winnende foto!