Doet u (weer) mee aan de fotowedstrijd voor ons nieuwe gemeentemagazine? (12-01-2021)

Home > Nieuws > Doet u (weer) mee aan de fotowedstrijd voor ons nieuwe gemeentemagazine?

Eind juni 2021 verschijnt ons nieuwe gemeentemagazine weer. Ook deze keer willen wij het magazine niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Daarom organiseren wij opnieuw een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto een plaats krijgt op de cover van het magazine. Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in het gemeentemagazine? Pak dan de camera en maak de winnende foto!

De eerste drie prijswinnende foto’s krijgen gegarandeerd een plek in het gemeentemagazine en winnen bovendien een leuke prijs. Het gaat er bij de fotowedstrijd om, de schoonheid van Lopik te laten zien in al haar facetten. Originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van (de kernen van) Lopik zijn hierbij belangrijk.

Hoe doet u mee?
Stuur vóór 1 april 2021 uw foto(‘s) t.a.v. de afdeling Communicatie naar communicatie@lopik.nl Vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

Prijzen
De drie winnende foto’s worden beloond met een gegarandeerde plaats in het gemeentemagazine en een waardebon van €75 (1e plaats), €50 (2e plaats) en €25 (3e plaats). De allermooiste foto wordt bovendien de cover (voorpagina) van het nieuwe magazine. De winnende foto’s worden in april 2021 bekendgemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

Foto: Joke van Vliet (2e prijs 2020)