Dorpshuis De Schouw: Ook in 2019 een mooie, centrale plek in het hart van Lopik (22-01-2019)

Home > Nieuws > Dorpshuis De Schouw: Ook in 2019 een mooie, centrale plek in het hart van Lopik

Dorpshuis De Schouw: Ook in 2019 een mooie, centrale plek in het hart van Lopik (22-01-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 22-03-2019.

Begin januari kondigde Leon Boom, bedrijfsleider van Dorpshuis De Schouw, zijn vertrek aan. De Schouw is inmiddels op zoek naar een opvolger. Bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Dorpshuis De Schouw zijn positief en zetten zich ook het komende jaar met veel enthousiasme in voor het dorpshuis en de activiteiten.

Samen met de gemeente heeft het bestuur van De Schouw ook een aantal afspraken gemaakt voor het komende jaar. De Schouw organiseert al veel maatschappelijke en welzijnsactiviteiten, dat wordt voortgezet. Het doel is een ontmoetingscentrum te zijn voor de inwoners van Lopik. Door een aantal aanpassingen in het interieur wordt de foyer ingericht als een huiskamer om dat doel te realiseren. Het bestuur en de gemeente werken hierin nauw samen en hebben veel vertrouwen in een bestendige toekomst.     

Wethouder Johan van Everdingen: “Met de financiële stimulans die in december door de gemeenteraad is goedgekeurd, kan de stichting onder andere meer activiteiten ondernemen om van Dorpshuis De Schouw een mooie, centrale plek te maken in het hart van Lopik. Bovendien worden de foyer en de bar verbouwd om zo een nog prettiger en huiselijkere sfeer te creëren.”

Vrijwilliger worden? 

De Schouw heeft ambities en is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het u leuk om vrijwilliger worden bij De Schouw? U bent van harte welkom. Meer informatie over De Schouw vindt u op www.deschouwlopik.nl. U kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@deschouwlopik.nl