Eerste bijeenkomst werkgroep 'Samen doen' succesvol (13-11-2018)

Home > Nieuws > Eerste bijeenkomst werkgroep 'Samen doen' succesvol

Eerste bijeenkomst werkgroep 'Samen doen' succesvol (13-11-2018)

RSS

De gemeente wil inwoners en organisaties in Lopik actief betrekken bij de verdere ontwikkeling van het Sociaal Domein. We willen graag uw hulp, ondersteuning en waardevolle bijdrage om het beleid een goede richting te geven.

Bruisende avond
De eerste bijeenkomst van de klankbordgroep vond afgelopen donderdag 8 november plaats in het Dorpshuis in Benschop. Een erg mooie en gemixte opkomst!

Na een welkomstpraatje en kort college over verschillende vormen van participatie van burgemeester Laurens de Graaf, was het tijd voor de deelnemers om actief mee te doen. Verdeeld over 3 tafels, werden er 2 workshoprondes gegeven. Met verschillende werkvormen werd er gesproken over het samenspel tussen de overheid en de inwoners en alles wat daarbij komt kijken. Op welke manier geven we hier vorm aan en wie krijgt welke rol?

Er zijn nog geen kant en klare oplossingen gevonden, wel zijn er ervaringen, ideeën en perspectieven uitgewisseld, die voor iedereen erg waardevol zijn. De eerste stappen zijn gezet om samen tot een mooi beleidsplan te komen en de focus te bepalen voor de komende jaren binnen het sociale domein. De verbinding is gemaakt.

Doet u mee?
Zien we u de volgende keer ook?

De tweede bijeenkomst van de klankbordgroep is op donderdag 17 januari 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in ’t Witte Paard in Cabauw. Dan gaan we in op de maatschappelijke vraagstukken die zich voordoen en waar prioriteiten liggen binnen het sociaal domein.

Aanmelden is heel eenvoudig
Uw mening telt en is erg waardevol. We willen u daarom ook van harte uitnodigen om deel te nemen aan de klankbordgroep. U kunt dit doen door een e-mailbericht te sturen naar samendoen@lopik.nl

Heeft u vragen, dan kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer (0348) 55 99 55. 

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig