Erepenning in zilver voor vertrekkend gemeentesecretaris Hans Capel (11-01-2019)

Home > Nieuws > Erepenning in zilver voor vertrekkend gemeentesecretaris Hans Capel

Op donderdag 10 januari 2019 reikte burgemeester Laurens de Graaf tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst een Erepenning in zilver van de gemeente Lopik uit. De Erepenning werd uitgereikt aan de heer H. Capel bij zijn vertrek als gemeentesecretaris van de gemeente Lopik.

De heer H. Capel uit Lopikerkapel

Gemeentesecretaris Hans Capel nam tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari 2019 afscheid van de gemeente Lopik. Na een dienstverband van maar liefst 37 jaar, waarvan de laatste 10 jaar in de functie van gemeentesecretaris, ging hij op 10 januari officieel met pensioen.

Toekenningscriteria Erepenning

De erepenning kan worden uitgereikt aan personen of instellingen die jegens de plaatselijke gemeenschap of de gemeente algemeen erkende verdiensten hebben verworven.

Vertrekkend gemeentesecretaris Hans Capel krijgt de Erepenning in zilver van de gemeente Lopik uitgereikt van burgemeester Laurens de Graaf

Van links naar rechts:
Vertrekkend gemeentesecretaris Hans Capel, zijn partner Marry en burgemeester Laurens de Graaf