Erespeld voor de heer J.M. Timmer van Muziekvereniging Crescendo (21-01-2019)

Home > Nieuws > Erespeld voor de heer J.M. Timmer van Muziekvereniging Crescendo

Erespeld voor de heer J.M. Timmer van Muziekvereniging Crescendo (21-01-2019)

Dit item is verlopen op 21-03-2019.

Op zaterdag 19 januari 2019 ontving de heer J.M. Timmer uit Cabauw de erespeld van de gemeente Lopik uit handen van burgemeester Laurens de Graaf. De heer Timmer ontving de erespeld voor zijn 50 jaar onafgebroken lidmaatschap van Muziekvereniging Crescendo. De erespeld werd uitgereikt na afloop van het Nieuwjaarsconcert dat Crescendo geeft in samenwerking met Onderling Genoegen uit Benschop en dat plaatsvindt in het Verenigingsgebouw in Jaarsveld.

Jan Timmer

Jan Timmer is 50 jaar onafgebroken lid van Muziekvereniging Crescendo uit Lopik. Hij heeft veel voor de vereniging betekend en doet dat nog steeds. Hij zet zich al vele jaren in als bestuurslid en bekleedde binnen het bestuur verschillende functies. Momenteel is hij voorzitter van de muziekvereniging. Ook betekende Jan Timmer veel voor de opleidingen van Crescendo en was hij leider van de Draadnagels.

Toekenningscriteria erespeld

De erespeld kan worden toegekend aan inwoners als blijk van waardering voor hun langdurige en meer dan evenredige inzet voor een plaatselijke vereniging, of bijzondere inzet voor de plaatselijke gemeenschap of aan personen die jegens de plaatselijke gemeenschap of de gemeente algemeen erkende verdiensten hebben verworven. De erespeld kan ook worden toegekend aan inwoners, die 50 of 60 jaar onafgebroken lid zijn van een plaatselijke vereniging, ter gelegenheid van hun jubileum.

Burgemeester Laurens de Graaf reikt de erespeld uit aan Jan Timmer van Muziekvereniging Crescendo

Foto: Leo Bennis