Eropuit deze herfstvakantie? Check de Druktemonitor (15-10-2020)

Home > Nieuws > Eropuit deze herfstvakantie? Check de Druktemonitor

Eropuit deze herfstvakantie? Check de Druktemonitor (15-10-2020)

De Druktemonitor Utrecht is een online kaart waarop je kunt zien waar het druk of rustig is in de provincie Utrecht.
Het is een pilotproject, bedoeld om het bezoek aan onze provincie zoveel mogelijk te spreiden. Zo kunnen we er in deze coronatijd hopelijk toch verantwoord op uittrekken.

De kaart bevat verschillende locaties waar bezoekers heen gaan voor dagrecreatie. De actuele informatie op de kaart komt van lokale experts, zoals ondernemers in de recreatie- en horecasector, beheerders van recreatieterreinen of toezichthouders. Daarnaast is er een patroon opgenomen van een gemiddelde weekdrukte.

Stukje wandelen? Kijk voor je vertrekt op www.druktemonitorutrecht.nl