Esther Blok, nieuwe wijkregisseur gemeente Lopik (22-01-2019)

Home > Nieuws > Esther Blok, nieuwe wijkregisseur gemeente Lopik

Esther Blok, nieuwe wijkregisseur gemeente Lopik (22-01-2019)

Dit item is verlopen op 22-03-2019.

Sinds 1 januari 2019 is Esther Blok de nieuwe wijkregisseur van de gemeente Lopik. Na een aantal jaren werkzaam te zijn voor de gemeente Alphen aan den Rijn, is zij deze maand begonnen in Lopik. Als wijkregisseur staat Esther tussen de bewoners en de gemeente in en heeft zij een centrale rol in de gemeentelijke wijkaanpak. Inwoners staan daarbij in het middelpunt, want zij weten als geen ander wat er speelt in de wijk, buurt of straat. De gemeente wil bij het maken van beleid, weten wat de ideeën en wensen van de inwoners zijn.

Esther: “Mijn ambitie is dat inwoners en gemeente elkaar beter gaan begrijpen en vertrouwen in elkaar opbouwen. Ik zie goede wil aan beide kanten en ik wil graag mijn rol gebruiken om de inwoners, de gemeentelijk organisatie en samenwerkingspartners aan elkaar te verbinden!”

Inloop uren bij de wijkregisseur aan De Akker 41 in Lopik:

Maandagmiddag van 13.30 uur tot 17.30 uur
Donderdagmorgen van 9:00 uur tot 12:00 uur

Wilt u de wijkregisseur liever op een ander moment spreken? Dan kunt u mailen of bellen met wijkregisseur Esther Blok via esther.blok@lopik.nl of telefoonnummer (06) 151 30 820. Natuurlijk zijn jongeren en kinderen ook van harte welkom!