Evelien Overbeek is 30.000ste bezoeker van zwembad Lobeke (30-08-2021)

Home > Nieuws > Evelien Overbeek is 30.000ste bezoeker van zwembad Lobeke

Evelien Overbeek is 30.000ste bezoeker van zwembad Lobeke (30-08-2021)

Zaterdagochtend 28 augustus 2021 begroette openluchtzwembad Lobeke de 30.000ste zwemmer van dit seizoen. De negentienjarige Evelien Overbeek uit Benschop kwam nietsvermoedend banen zwemmen toen zij het leuke nieuws te horen kreeg. Blij verrast mocht zij een boeket bloemen in ontvangst nemen.

Evelien is wedstrijdzwemster geweest bij YZ&PC (IJsselsteinse Zwem- en Poloclub) in IJsselstein. Ze heeft zelfs een keer met de 50 meter schoolslag de limiet gehaald voor het NK in Eindhoven. Evelien studeert bewegings­wetenschappen in Groningen maar wil uiteindelijk arts worden.

Vorig seizoen sloot zwembad Lobeke het zwemseizoen op 19 september af met bijna 30.000 bezoekers.

Het zwembad heeft een 25 meter bad met een grote glijbaan, een instructiebad en een kleuterbad. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speel-attributen. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden. Voor jong en oud zijn er dit seizoen weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen.

Er gelden op dit moment de volgende maatregelen:

• Recreatief zwemmen voor elke leeftijdsgroep;
  • Bezoekers vanaf 13 jaar registreren zich op de intekenlijsten bij de ingang van het zwembad. Dit gebeurt op het moment dat je komt zwemmen, je kunt dus niet vooraf reserveren voor het recreatief zwemmen! De kassière vraagt of er klachten zijn t.a.v. de corona;
  • Banenzwemmen met 30 personen per tijdsvak;
  • Houd afstand: 1,5 meter blijft van toepassing;
  • De grote kleedkamers zijn geopend;
  • De hygiëneregels blijven van toepassing

Meer informatie, openingstijden en geldende coronamaatregelen

Meer informatie, openingstijden en geldende coronamaatregelen vindt u op onze website www.lopik.nl/zwembad

Zwembadmedewerkster Georgine van Ettinger en Evelien Overbeek