Felicitatiegroet aan Koning Willem-Alexander (27-04-2021)

Home > Nieuws > Felicitatiegroet aan Koning Willem-Alexander

Felicitatiegroet aan Koning Willem-Alexander (27-04-2021)

Burgemeester Laurens de Graaf en leerlingen Gerardus Majella brengen de Koning zingend een felicitatiegroet

Burgemeesters in het hele land is gevraagd Zijne Majesteit via de website van hun eigen gemeente te feliciteren en de gedecoreerden via digitale beelden in het zonnetje te zetten. Burgemeester Laurens de Graaf doet dat door de Koning samen met de leerlingen van groep 7/8 van basisschool Gerardus Majella uit Cabauw toe te zingen met een koninklijke lipdub.

De Koninklijke lipdub is afgelopen vrijdag 23 april tijdens de Koningsspelen 2021 opgenomen. De leerlingen hebben samen met juf Kelly een verhaal bedacht dat wordt uitgebeeld op het nummer 'Feest' van Kinderen voor Kinderen: de leerlingen krijgen les van de burgermeester, maar wat de burgemeester niet door heeft, is dat de kinderen een ander plan hebben. Ze vertellen de burgemeester dat er een feest moet worden georganiseerd.

Bekijk de lipdub door op de onderstaande foto te klikken