Felicitaties voor Nederlands kampioenen Polsstokverspringen (05-09-2017)

Home > Nieuws > Felicitaties voor Nederlands kampioenen Polsstokverspringen

Felicitaties voor Nederlands kampioenen Polsstokverspringen (05-09-2017)

Dit item is verlopen op 05-11-2017.

Reinier en Fabienne Overbeek uit Benschop en Demi Groothedde uit Jaarsveld zijn zaterdag 26 augustus 2017 Nederlands kampioen Polsstokverspringen geworden. Roy Velis uit Benschop werd zaterdag 2 september kampioen bij de jeugd onder 12 jaar. Burgemeester drs. J.P.J. Lokker feliciteerde de kampioenen maandag 4 september jl. met hun topprestatie.

Fabiënne Overbeek veroverde in Jaarsveld de nationale titel polsstokverspringen bij de vrouwen met haar winnende sprong van 16.05 meter. Haar broer Reinier Overbeek sprong een winnende afstand van 19.17 meter in de jongenscategorie. Demi Groothedde behaalde met haar sprong van 15.62 meter een gouden medaille in de meisjescategorie. Roy Velis won het kampioenschap in Friesland met een sprong van 11.32 meter.

De vier Nederlands Kampioenen Polsstokverspringen met burgemeester Lokker

Van links naar rechts: Demi Groothedde, Roy Velis, burgemeester J.P.J. Lokker, Fabienne Overbeek en Reinier Overbeek.